Linda Varg & Ulf Nilsson

08.03.2017 09:15

Ingen sjunger med sådan attityd och självklarhet som Sveriges rockbrud nummer ett.

Publiken dras med och smittas av den karisma och energi som utstrålas när Linda står på scen.

Karriären startade på riktigt 2001 då Linda vann en plats i popgruppen Supernatural, efter att ha medverkat i svenska Popstars på Kanal5. Hon sålde tillsammans med de andra medlemmarna i gruppen omkring 40 000 exemplar av sin debutskiva. Efter att 2007 ha släppt en singel under artistnamnet Linda Maxx medverkade hon i Idol 2010. Samma år, den 12 augusti, gifte hon sig med sångaren och The Voice Sverige vinnaren Ulf Nilsson och lade då till Varg som ett andra förnamn. Nu satsar hon hårt på en solokarriär och hon ber inte om ursäkt. Hon bjuder på rock med attityd.

Ulf Nilsson

Efter succén i ”The Voice” har Ulf Nilsson medverkat i en rad tv-program i såväl Sverige som Tyskland, bland annat ”Så ska det låta”, tyska ”ZDF Morgenmagazin” och ett live-gig på tyska radio SAW.

Ulf har turnérat med Rix FM, och gjort ett flertal akustiska spelningar. En svensk röst som utmanar det mest amerikanska som finns, rockmusiken, med rötter i soul och blues. Ulf Nilsson följer traditionen, men med sin passionerade röst sätter han sin egen prägel på sina starka melodier. Det var under 2012 som Ulf Nilsson knockade den svenska publiken med sin känslofulla röst när han vann ”The Voice”.

Kontakt

Event Växjö.com info@eventvaxjo.com